Onze eerste zorg na het kopen van voedsel is hoe we de artikelen moeten bewaren en beschermen. De volgende vijf maaltijden doen het niet goed bij koud weer:

Asana’s

Bewaar het fruit uit de koelkast als je volledig gebruik wilt maken van de voedingsstoffen die bananen bieden. Ik denk dat ze op je aanrecht thuishoren. Laat ze op kamertemperatuur rijpen. De heilzame eigenschappen van voedsel gaan verloren en de rijping vertraagt ​​in koude klimaten.

Java

Koffiemalingen en koffiebonen houden allebei van koele plekken om te vertoeven. Om het aroma en de smaak van koffie te behouden, bewaart u deze op een droge, donkere plaats. Om dit product op te slaan is een afgesloten container nodig. Als u weet dat u de koffie een paar weken niet zult gebruiken, kunt u deze eventueel invriezen. In dit scenario moet het in een luchtdichte zak worden vervormd. Uw koffie blijft een maand of langer vers.

Basilicum

Basilicum dat in de koelkast is bewaard, zal onvermijdelijk verwelken. Bovendien worden de geuren van maaltijden in de buurt door dit kruid geabsorbeerd. Bedenk eens hoe wij een bloem zouden behandelen als het om basilicum gaat. Terwijl je een kopje vers water klaarmaakt, laat je basilicum buiten de koelkast staan. Geblancheerde basilicum is echter goed in te vriezen. Dit wordt geadviseerd als u van plan bent het kruid voor langere tijd te bewaren.

Ketchup

Je kunt ketchup enkele jaren buiten de koelkast bewaren. De belangrijkste oorzaak is het hoge zuurgehalte, dat als conserveermiddel dient en de groei van micro-organismen tegengaat. Om de kwaliteit van het product te behouden, worden door alle fabrikanten naast zuren ook conserveermiddelen toegevoegd. Het is nog steeds veilig om de pot buiten de koelkast te bewaren, zelfs nadat deze is geopend en gebruikt.

Graan

Maak je geen zorgen. Je kunt je ontbijtgranen in de voorraadkast of kast bewaren, en als je het niet in een koude omgeving bewaart, is er geen kans dat het zijn smaak verliest. In werkelijkheid zorgen nattigheid en lage temperaturen er simpelweg voor dat de granen minder lekker en minder knapperig smaken.