Als u lang, gezond haar wenst, consumeer deze voedingsproducten dan vaker.

Groeit uw haar moeilijk, terwijl u heel graag langer haar zou willen hebben? Misschien is uw haar al lang, maar schaamt u zich door alle afgebroken punten aan de onderkant om naar de kapper te gaan? Goed op je eten letten kan veel voor je haar doen. U kunt lang, gezond haar bereiken door deze acht voedingsingrediënten te gebruiken.

Als je deze producten iets vaker eet, zal dit je haar ten goede komen.

1. Groenen

IJzer, bètacaroteen, foliumzuur en vitamine A zijn overvloedig aanwezig in spinazie. Dit maakt het uitstekend voor je haar en is bovendien zeer voedzaam voor je lichaam! Omdat spinazie broosheid bestrijdt, zal een kleine toename van de spinazieconsumptie resulteren in sterker haar. Je haar zal er veel gezonder uitzien en minder vaak afbreken.

2. Zoete aardappelen

Omdat wij dol zijn op zoete frietjes, hebben wij hier helemaal geen probleem mee! Bètacaroteen is overvloedig aanwezig in zoete aardappelen en helpt een gezonde huid op je hoofd te behouden. Er wordt beweerd dat de haargroei wordt versneld door vitamine A.

3. Cashewnoten

Rijk aan heilzame vetten die goed zijn voor de gezondheid van het haar, zijn noten. Omdat ze veel vitamine E bevatten, zijn amandelen heel gezond voor je.

4.Ten vierde, avocado

Goede vetten en vitamine E, die de haarontwikkeling bevorderen, zijn ook overvloedig aanwezig in avocado’s.

5. Peulvruchten

Om gezond haar te hebben, heb je zowel eiwitten als biotine nodig, die overvloedig aanwezig zijn in eieren! Een eiwittekort zal duidelijk zichtbaar zijn in uw haar, omdat dit de haaruitval kan versnellen.

6. Vis

Omega-3-vetzuren, die overvloedig aanwezig zijn in zalm, geven je haar een glanzend uiterlijk. Dus als je prachtig haar wilt hebben, eet dan één keer per week wat vette vis!

7. Gemalen kaneel

Omdat het de bloedcirculatie bevordert, is kaneel er gunstig voor. Dit geeft aan dat uw bloedvaten meer zuurstof transporteren. Dit vindt ook zijn weg naar je hoofd, wat de haargroei stimuleert.

8. Yoghurt uit Griekenland

Vitamine B5 is overvloedig aanwezig in Griekse yoghurt, in tegenstelling tot normale yoghurt. Deze vitamine bestrijdt dunner wordend haar en haaruitval. Bovendien wordt het vaak aangetroffen onder de naam pantotheenzuur in haarverzorgingsproducten. Je haar van binnenuit beter verzorgen is een echte aanrader!